Club

Een goed idee voor Eindhoven: een whiskyclub!
Hierbij geboren: Whiskyclub Eindhoven!

Wie doet er mee??
(mail me maar: eindhovenwhisky@gmail.com)

De Whiskyclub is inmiddels bijna een feit. Inmiddels hebben we een 20-tal whiskyliefhebbers die eens in de 2 a 3 maanden samenkomen om de meest fantastische flessen te proeven. Als locatie hebben we café de Valk op de kruisstraat waar we een afgesloten ruimte kunnen huren om een avondje samen te komen en whisky’s te delen. De club is officieel nog ‘in oprichting’ omdat nog niet alle zaken geregeld zijn maar daar wordt aan gewerkt. Het belangrijkste is al geregeld: we komen af en toe samen en zijn inmiddels ook al bij Zuidam op bezoek geweest.

Wil je ook lid worden of een keer komen kijken of het wel iets voor jou is, stuur dan een mail naar eindhovenwhisky@gmail.com.

Ik zal jullie meenemen in de gedachtengang:
Een lekkere whisky drinken op de bank is heerlijk maar deze whisky delen met andere liefhebbers is nog beter. Dat kan in een proefsessies of door het uitdelen/verkopen van samples. Op die manier kun je die ene dure fles kopen, de helft doorverkopen en heb je zelf je bucketlist-whisky voor de helft van de prijs. Als iedereen contributie betaald kun je als club daar proefavonden van organiseren, proeverijtjes doen, samen festivals bezoeken, een distileerderij bezoeken of zelfs whiskyreizen maken. En als club kun je proeverijen organiseren om extra inkomsten te hebben om nog meer leuke dingen te doen. Het doel is en blijft het delen van de hobby en passie, anderen verrassen en verrast worden.