Maltstock 2017

Maltstock 2017 zit er helaas weer op maar het was een fantastische editie. Maar dat zeg ik als vrijwilliger van het festival waardoor misschien bevooroordeeld ben. Vraag je dan maar eens af wat ik zou zeggen als het niet leuk zou zijn…
Dit jaar was de 9e editie en de eerste die ik meemaak dat het weer wat minder meezit. Gelukkig heeft de organisatie tijdig geĆÆnvesteerd in extra tenten en hebben we een aantal tenten kunnen lenen waardoor de overlast voor onze gasten beperkt is gebleven. Inmiddels verschijnen op diverse blogs en in de gasten survey de eerste reacties en krijgt de organisatie heel veel complimenten, het blijkt wederom een geslaagd festival te zijn geweest. Wat mij heel gelukkig maakt is dat ook de vrijwilligers vaak duidelijk apart benoemd worden in de complimenten, dat doet de zere voeten en spierpijn snel vergeten.
Volgend jaar de 10e editie, een mijlpaal ik ben benieuwd wat dat gaat brengen. Ik weet ook nog niet wat de plannen zijn moet ik bekennen, het ‘bestuur’ gaat daar over en ze verklappen lang niet alles vantevoren aan ons.